Virksomhedsprofil

Om os

Kongsgaard Bridal er ejet af Hanne Kongsgaard, som har stor erfaring og ekspertise indenfor brudekjoler. Hanne Kongsgaard har tidligere arbejdet med brudekjoler i Stavanger, indtil at hun i 2014 blev tilbudt at overtage House of Brides i Taastrup. Her fandt hun sit kald for brudekjoler og valgte derfor i april 2019 at opstarte Kongsgaard Bridal i Give.

En oplevelse for livet hos Kongsgaard Bridal

Når du kommer til prøvning hos Kongsgaard Bridal, bliver du mødt af en helt anden oplevelse end den, som du møder i andre brudekjolebutikker. Vores showroom er beliggende i smukke omgivelser i Give med tilhørende orangeri og pool. Vi ønsker at skabe en helt magisk og personlig stemning, hvor du vil få en oplevelse for livet. Vi tilbyder tre forskellige forplejningspakker i forbindelse med prøvningen med blandt andet tapas, kaffe, friskpresset juice og champagne.

Grundig vejledning

50% af alle brude ender med en anden kjole, end den de egentlig havde troet, at de ville. Derfor er det meget vigtigt som brud at give sig god tid til at prøve kjoler og få grundig vejledning. Hos Kongsgaard Bridal har vi stor erfaring med at vurdere, hvilken kjole der vil være den helt rigtige for dig, og vi guider dig altid grundigt.

Second hand brudekjoler

Hvordan man vælger at gemme sin brudekjole efter den store dag er meget individuelt. Nogle vælger at have den hængende fremme og tage den på årligt på bryllupsdagen, mens andre ikke ønsker at bruge kjolen igen. Har du købt en brudekjole hos Kongsgaard Bridal, tilbyder vi at sælge den for dig, så en ny forventningsfuld brud kan få glæde af kjolen.

Design af din drømmekjole

Hos Kongsgaard Bridal ved vi, hvor vigtigt det er, at brudekjolen er den helt rigtige. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvem du er, og hvad der klæder dig bedst. Der er en verden fuld af kjoler, men kjolen skal også være den helt rigtige for dig. Med vores brudekjoler fra blandt andet House of Mooshki og Rara Avis kan vi tilpasse kjolerne helt efter dine ønsker – både i forhold til form, længde og farver. Vi hjælper dig med at designe drømmekjolen.

Kontakt os

Vil du høre mere om os eller booke en prøvning? Så kontakt os i dag på telefon 27 52 82 03.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os