Virksomhedsprofil

Om os

Kongsgaard Bridal er ejet af Hanne Kongsgaard, som har stor erfaring og ekspertise indenfor brudekjoler. Hanne Kongsgaard har tidligere arbejdet med brudekjoler i Stavanger, indtil at hun i 2014 blev tilbudt at overtage House of Brides i Taastrup. Her fandt hun sit kald for brudekjoler og valgte derfor i april 2019 at opstarte Kongsgaard Bridal i Give.

En oplevelse for livet hos Kongsgaard Bridal

Når du kommer til prøvning hos Kongsgaard Bridal, bliver du mødt af en helt anden oplevelse end den, som du møder i andre brudekjolebutikker. Vores showroom er beliggende i smukke omgivelser i Give med tilhørende orangeri og pool. Vi ønsker at skabe en helt magisk og personlig stemning, hvor du vil få en oplevelse for livet. Vi tilbyder tre forskellige forplejningspakker i forbindelse med prøvningen med blandt andet tapas, kaffe, friskpresset juice og champagne.

Grundig vejledning

50% af alle brude ender med en anden kjole, end den de egentlig havde troet, at de ville. Derfor er det meget vigtigt som brud at give sig god tid til at prøve kjoler og få grundig vejledning. Hos Kongsgaard Bridal har vi stor erfaring med at vurdere, hvilken kjole der vil være den helt rigtige for dig, og vi guider dig altid grundigt.

Second hand brudekjoler

Hvordan man vælger at gemme sin brudekjole efter den store dag er meget individuelt. Nogle vælger at have den hængende fremme og tage den på årligt på bryllupsdagen, mens andre ikke ønsker at bruge kjolen igen. Har du købt en brudekjole hos Kongsgaard Bridal, tilbyder vi at sælge den for dig, så en ny forventningsfuld brud kan få glæde af kjolen.

Design af din drømmekjole

Hos Kongsgaard Bridal ved vi, hvor vigtigt det er, at brudekjolen er den helt rigtige. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvem du er, og hvad der klæder dig bedst. Der er en verden fuld af kjoler, men kjolen skal også være den helt rigtige for dig. Med vores brudekjoler fra blandt andet House of Mooshki og Rara Avis kan vi tilpasse kjolerne helt efter dine ønsker – både i forhold til form, længde og farver. Vi hjælper dig med at designe drømmekjolen.

Kontakt os

Vil du høre mere om os eller booke en prøvning? Så kontakt os i dag på telefon 27 52 82 03.

Spa, tapas og brudekjoler

En brudekjole er kun smuk, når bruden, der bærer den, er tro mod sig selv. Det er udgangspunktet for Kongsgaard Bridal, og derfor gør indehavere en dyd ud af at starte med at lære bruden at kende.

“Er du ‘royal’, elegant, sensuel, drømmende, afslappet?”

Det er den slags spørgsmål, som Hanne Kongsgaard altid tager sig god tid at stille den kommende brud, inden hun går i gang med at finde kjoler frem.

“Det er ikke så vigtigt, hvad hun svarer, men det er vigtigt for mig at sætte nogle tanker i gang hos hende,” siger hun. Derfor starter hun altid enhver prøvning med at stille en masse spørgsmål: “Hvad vil du med kjolen bagefter? Hvad vil du helst fremhæve ved din krop? Er du til bare tæer eller højhælede sko?”

Det vigtigste er, at bruden er tro mod sig selv, mener hun.

Netop for at få den kommende brud til at slappe af og være sig selv, er Kongsgaard Bridal ligeså meget wellness, som det er kjoleprøvning. Man kan eksempelvis booke en fire timer lang “spa-prøvning” eller et tre timers tapas-arrangement.

Venner fra hele verden

Det lå egentlig ikke i kortene, at Hanne Kongsgaard skulle sælge brudekjoler. Da hendes fire børn var små, drev hun og ægtemanden et landbrug med 50 køer. Da børnene var blevet halvstore, var det tid til et nyt eventyr, så Hanne og hendes mand solgte alt og flyttede til Spanien. Solen, varmen og den afslappede livsstil ved Middelhavet tiltrak dem.

“Det var ikke noget fancy, men vi havde tid til mennesker. Mens vi boede der, havde vi besøg af folk fra 24 nationaliteter,” fortæller Hanne Kongsgaard.

Stavanger viste vejen

Efter en dramatisk oplevelse, hvor korruption og snyd fik dem smidt ud af deres hus, pakkede de igen deres liv sammen.

“Jeg kan huske, vi kom hjem til Danmark med 1800 kroner på lommen,” fortæller hun.

Hendes mand fik midlertidig arbejde på en gård i Norge, og da de yngste børn efterhånden var blevet store, tog Hanne med. Her gik hun ind i en brudesalon og søgte om arbejde. Kort efter blev hun kontaktet af en bekendt, der ledte en forpagter til en brudebutik i København, og pludselig tog det ene det andet.

I dag er Hanne så indehaver af Kongsgaard Bridal i Give, hvorfra hun tager imod kommende brude fra hele landet. Og hun bruger oplevelserne fra et liv ad snørklede veje til at skabe et rum, hvor alle kvinder kan være sig selv og træffe den vigtige beslutning,
en brudekjole er.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os