Vintage brudekjoler

Fine og unikke vintage brudekjoler

Søger du en smuk og unik brudekjole? Så er vores vintage brudekjoler måske lige noget for dig. En vintage brudekjole er noget helt særligt med et touch af old school bride over sig. Med inspiration fra tidligere årtiers mode har vi hos Kongsgaard Bridal samlet en enestående kollektion af retro kjoler i vintage-stil.

Inspireret af Grace Kelly og Great Gatsby

De fleste brude ønsker at føle sig specielle på deres bryllupsdag. Hos Kongsgaard Bridal tilbyder vi smukke 50’er- og 60’er-inspirerede brudekjoler, som tager pusten fra de fleste. Oplev vintage brudekjoler fra Olvis, Grace Philips og House of Mooshki. Dyk ned i flagrende skørter, korte brudekjoler med Grace Kelly-inspirerede romantiske blonder eller Great Gatsby-inspirerede kjoler med sten og perler.

Alle vores vintage kjoler har det tilfælles, at de har et “touch” af en tidligere tid over sig, med blonder, perler eller sten.

Fortryllende univers af design-brudekjoler

Føler man sig smuk indeni, så er man også smuk udvendig.” – Hanne Kongsgaard.

Hos Kongsgaard Bridal har vi et stort udvalg af smukke vintage design-brudekjoler. Vi hjælper dig med at finde netop den brudekjole, som får dig til at føle dig godt tilpas. Du har nemlig først fundet den rette brudekjole, når du føler dig både smuk og godt tilpas.

Kom på en fortryllende rejse

Med et udvalg på over 200 fortryllende brudekjoler tager Kongsgaard Bridal dig igennem en rejse af drømme og romantik. Vores eksklusive kjoler findes i alle størrelser og former, og de er skabt af de mest passionerede designere i branchen.

Korte kjoler i vintage stil

En kort brudekjole kan være både raffineret, praktisk og smuk på én og samme tid. Hos Kongsgaard Bridal har vi et stort udvalg af smukke korte vintage brudekjoler fra blandt andet House of Mooshki og Rara Avis. Kjolerne fra Rara Avis er kendetegnet ved deres unikke romantiske stil med blonder, tyl, sten og perler. Kjolerne kan også ændres i form, længde og farve, helt efter dine ønsker.

Se vores udvalg af vintage brudekjoler

Er du interesseret i at høre mere om vores vintage brudekjoler? Så kontakt Kongsgaard Bridal27 52 82 03 og bestil tid til en brudekjoleprøvning. Vi ser frem til at tage imod dig og dit brudeslæng.

Kjole i vintage-stil hos Kongsgaard Jylland

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os