Vintage brudekjoler

Fine, gamle og ganske unikke. Vintage brudekjoler er noget helt særligt. Med inspiration fra tidligere årtiers mode har vi samlet en enestående kollektion af retro vintage kjoler.

De fleste brude ønsker at føle sig specielle på deres bryllupsdag. Hos Kongsgaard Bridal har vi smukke 50’er og 60’er inspirerede brudekjoler, som tager mælet fra de fleste. Oplev vintage brudekjoler fra Olvis, Grace Philips og House of Mooshki. Dyk ned i flagrende skørter, korte brudekjoler Grace Kelly-inspirerede romantiske blonder.

Fortryllende univers af design-brudekjoler

”Føler man sig smuk indeni, så er man også smuk udvendig.” – Hanne Kongsgaard

Vi hjælper dig med at finde netop den design brudekjole, som får dig til at føle dig godt tilpas. Du har nemlig først fundet den rette brudekjole, når du føler dig både smuk og godt tilpas.

Med et udvalg på over 200 fortryllende brudekjoler tager Kongsgaard Bridal dig igennem en rejse af drømme og romantik. Vores eksklusive kjoler findes i alle størrelser og former, og de er skabt af de mest passionerede designere i branchen.

Elegante eksklusive kjoler

Er du mere til det klassiske brudelook, hvor elegance, bar ryg og langt slæb ofte er kendetegnet, så har vi i vores showroom også kjoler fra Maggie Sottero og Sottero & Midgley, som begge fortolker og forfører ideen om den klassiske brud. Tag et kig ind i brudeuniverset. Se de smukke brudekjoler fra Maggie Sottero her!

Kort brudekjole i vintage sti

En kort brudekjole kan være både raffineret, praktisk og smuk på én og samme tid. Vintage brudekjoler kommer både i korte og lange modeller, og vi har derfor også hentet de skønneste korte brudekjoler hjem til København

Vintage brudekjoler – kontakt os

Er du interesseret i at høre mere om vores vintage brudekjoler? Så kontakt Kongsgaard Bridal på 70 88 34 03 og bestil tid til en brudekjoleprøvning. Vi ser frem til at tage i mod dig og dit brudeslæng.

Se flere kjoler her Olvis

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os