Second hand

Brugte brudekjoler skaber glæde på ny

Har du fundet partneren for livet? Men stadig på jagt efter drømmekjolen? Hos Kongsgaard Bridal sælger vi brugte brudekjoler, der helt sikkert vil tage pusten fra de fleste. En brugt brudekjole fra Kongsgaard Bridal er til den kvalitetsbevidste brud, som ønsker høj kvalitet til en mindre pris.

Second hand brudekjoler

Kongsgaard Bridal har været hele verden rundt for at finde brudekjolen til dig. North Yorkshire, London, Barcelona og Dublin. Og vi har mærker fra de mest anerkendte designere, som Maggie Sottero, Sottero & Midgley og Grace Philips. Vores udvalg af second hand brudekjoler er stort, men du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide, hvilke brugte brudekjoler vi på nuværende tidspunkt har i brudesalonen.

Prøvning af brugt brudekjole i æstetiske omgivelser

Ønsker du at prøve vores brugte brudekjoler? Hos Kongsgaard Bridal tilbyder vi tre forskellige typer prøvninger: Malongo, Frutas og Alsace. Læs mere her! Vores showroom er æstetisk indrettet med udsigt til grønne arealer, som kan nydes med et glas champagne eller et glas kold friskpresset juice. Vi sørger altid for at forkæle dig og dit brudeslæng fra top til tå, uanset om du køber en ny eller brugt brudekjole hos os, når I besøger os til en prøvning.

Videresalg af din Kongsgaard Bridal brudekjole

Har du købt en brudekjole hos Kongsgaard Bridal, tilbyder vi at sælge den videre til en ny forventningsfuld brud, som kan få ligeså meget glæde af den som dig. Det er derfor vigtigt, at din brudekjole ikke har lidt skader, som kan forringe dette. Prisen for din kjole vil i høj grad være afhængig af kjolens stand. Husk dog altid at aflevere din brudekjole til rens, inden du afleverer den til os.

Kongsgaard Bridal tager som udgangspunkt 12 måneders kommission

Kontakt Kongsgaard Bridal på 70 87 50 71, hvis du har spørgsmål til vores brugte brudekjoler, eller ønsker at sælge din brudekjole videre.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os