Rara Avis

Drømmer du om en brudekjole fra Rara Avis? Så er du kommet til det rette sted. Hos Kongsgaard Bridal har vi et stort udvalg af smukke kjoler fra dette eksklusive mærke.
Du vil som brud ikke fejle med en brudekjole fra Rara Avis. Alle kjolerne er helt specielle og fortæller os, at enhver brud er vidunderlig og unik på sin helt egen måde.

Om Rara Avis

Rara Avis er stiftet i 2008 og laver brudekjoler for modige personligheder. Ud over brudekjoler producerer Rara Avis brudetilbehør, såsom lingeri og sko. Rava Avis er et populært mærke indenfor brudekjoler, da de fremstiller smukke, ekstraordinære kjoler. Brudekjolerne for Rara Avis passer til den åbensindede, modige brud, som ønsker at skille sig ud på den store dag. Vi tilbyder blandt andet Rara Avis’ kollektion “Boho vintage”.

Vælg den rette brudekjole

For enhver brud er bryllupet en stor begivenhed, hvor bruden ønsker at føle sig helt unik. Derfor kan det også være en stor beslutning at vælge den rette brudekjole.
Hos Kongsgaard Bridal hjælper vi dig med at finde den kjole, som passer til netop dig. En brudekjole skal nemlig både passe til brudens personlighed samt det setup, som bruden ønsker. Vi hjælper dig med at finde brudekjolen, som understreger dit unikke dig.

Book tid til en prøvning

Skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige kjole? Så kontakt os i dag på telefon telefon 27 52 82 03. Vi glæder os til at skabe dit perfekte brude-look. Det handler ikke om brudekjolen i sig selv, men om at fremhæve dit unikke dig med brudekjolen som statement.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os