Maggie Sottero

“Channeling ethereal grace but designed for modern romance” – Maggie Sottero

Æstetisk ynde og moderne romance er indbegrebet af Maggie Sottero brudekjoler, som er tidløse silhuetter med moderne, lokkende og fængslende detaljer.

Maggie Sottero brudekjoler er et sandt kunstværk. I årtier har den amerikanske designer skabt magi for kvalitetsbevidste brude rundt omkring i verden. Maggie Sottero er i sig selv sofistikeret elegance – en drøm, der samler prange og luksuriøst håndværk i én og samme kjole.

Se udvalgte modeller fra Maggie Sottero nedenfor

Oplev magien med Maggie Sottero

Kongsgaard Bridal er eneforhandler af Maggie Sottero i Danmark og har derfor brude valfartende fra nær og fjern for at opleve disse unikke skønheder. Håndtegnede mønstre og mange timers drapering gør hver eneste skræddersyede brudekjole til en drøm, der går i opfyldelse.

Der ligger fire generationers kompetence og passion bag, når Maggie Sottero skaber drømmekjoler, der inspirerer kvinder over hele verden. En kombination af gennemført håndværk, pioneer-teknologi indenfor design og evnen til at kombinere passion med eksklusivt design, gør Maggie Sottero brudekjoler til noget ganske særligt.

Hos House of Brides har vi kjoler fra Maggie Sottero i mange forskellige størrelser og pasformer. Gå på opdagelse i det forunderlige Maggie Univers her og find inspiration til din brudekjole.

Brudekjoleprøvning i eksklusive omgivelser

Vi ved, at det kan være overvældende at finde den rette brudekjole. Vi sætter derfor god tid af til dig og dit brudeslæng, så I sammen kan finde den rette kjole til dig. I afslappede omgivelser med udsigt til et smukt haveareal med pool, kan I nyde prøvningen over et par skønne tapaslækkerier, der skylles ned med et glas champagne. Om sommeren kan I smide tøflerne og dyppe fødderne i poolen, mens I lader jer køle ned til lyden af romantiske toner, der bølger ud af højtaleren.

Læs om de forskellige muligheder for brudekjoleprøvning her!

Vil du gerne prøve en luksuriøs brudekjole fra Maggie Sottero, så kan du booke en prøvning hos Kongsgaard Bridal ved at kontakte os på +45 27 52 82 03.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os