Lambert Creations

 Fri sensuel og mystisk

Lambert-bruden løfter sløret for sin uimodståelige kraft i år gennem denne nye kollektion LE Chant des Sirenes
Designet af Adelie Metayer kendt for sine solrige og dristige brudekjoler og luksuriøse sans for detaljer.
Enestående Know How siden 1920.

Det var i Rennes i 1920, at Georges Octave Lambert lancerede sit eponyme mærke med speciale i fremstilling af kranse prydet med appelsinblomster, essentielle ornamenter til datidens bryllupsceremonier.

I 1972 begyndte Maison Lambert at diversificere sit værksted og lancerede produktionen af ​​avancerede brudekjoler.

Med tiden tiltrak mærket, der var kendt for sine originale kreationer og kvaliteten af ​​dets kreationer, flere og flere butikker i Frankrig og derefter i hele Europa. I dag spreder Lambert Créations sin Made in France knowhow til den anden side af verden.

Mellem tradition og udviklingen af ​​mode og skikke er fortræffeligheden af ​​Lambert Créations-huset forblevet vedvarende. Couture-ånd, enestående know-how og fransk fremstilling er blevet dens ufejlbarlige signatur.

I hjertet af værkstedet: kravet om fransk fremstilling

Lambert Créations singularitet er uadskillelig fra dens 100% franske fremstilling. Dette princip, uændret siden grundlæggelsen af huset i 1920, er i dag et reelt aktiv for et af de sidste værksteder til fremstilling af brudekjoler i Frankrig. Mere end et mærke bringer denne forestilling os tilbage til den franske tekstiltraditions enorme rigdom. Det er en kunst at lave, en garanti for kvalitet og en forpligtelse fra mærket til at bevare sin knowhow på territoriet.

Mere end et mærke: en kunst at lave

Hver model af brudekjole er designet med den største omhu af omkring tyve erfarne syersker, der er opmærksomme på den mindste detalje. Justering af mønsteret, forberedelse og skæring af materialerne, montering og efterbehandling i hånden (…) hver af disse trin udføres med særlig opmærksomhed og utrolig fingerfærdighed.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os