Kurver

Brudekjoler i store størrelser

Kurver er smukke. Vores brudekjoler i store størrelser findes i mange forskellige stile, og der er noget for enhver smag. Sammen tager vi udgangspunkt i din figur. Uanset om du er til masser af blonder eller foretrækker et mere simpelt look, finder vi den brudekjole, som fremhæver dine fortrin og får dig til at stråle. Har du smukke runde kurver, så har vi den perfekte kjole til dig.

25 plus size kjoler på lager i størrelser fra 18-52

Store brudekjoler fra Maggie Sottero

Hos Kongsgaard Bridal har vi de smukkeste brudekjoler i store størrelser fra forskellige verdenskendte brudedesignere. I vores udvalg finder du eksempelvis kjoler fra Maggie Sottero-familien, som i årevis har kreeret de mest fortryllende kollektioner, og som er kendt for deres finpudsning og fine detaljer. Du finder også kjoler fra Lady Bird, som kreerer kjoler med det formål at fremhæve de fantastiske feminine kurver, som er en del af kvindekroppen.

Kongsgaard Bridal har et fast samarbejde med Lise Oxvang og Frederiksberg Skrædderi, som både tilretter og opbevarer brudekjoler. Hos dem er du i trygge hænder, hvis kjolen skal have en ekstra tilpasning din form.

Træd ind i et eventyrligt showroom

Hos Kongsgaard Bridal får du en oplevelse udover det sædvanlige. Vi forkæler dig og dit brudeslæng fra det sekund, du træder ind af døren, til du har fundet drømmekjolen. Gør lidt ekstra ud af det og overrask dine veninder eller mor med bobler og lækkerier til din brudekjoleprøvning.

Sæt tænderne i et bruchetta med honningbagte tomater, eller dyk ned i et stykke med lufttørret spansk skinke med artiskoktapanade og saltmandler. Vi kræser om jer og byder gerne på tapas med spanske eller italienske specialiteter. Læs mere om vores lækkerier og prøvninger her!

Til lyden af romantiske toner, kan I nyde et par timers ro i romantiske omgivelser, mens I sammen finder din drømmebrudekjole. Vores showroom er romantisk indrettet i pastelfarver med levende lys og krystaller.

Kontakt Kongsgaard Bridal på 70 88 57 33 for at høre mere om brudekjoler i store størrelser og for at booke tid til en brudekjoleprøvning.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os