Korte

Kort brudekjole – enestående brudekjoler

Blonder, balskørt og tyl. En kort brudekjole kommer i mange former og farver og kan bruges til ethvert destinationsbryllup. Hos Kongsgaard Bridal har vi et unikt udvalg af korte brudekjoler, som passer til enhver stil og enhver smag.

House of Mooshki – kort brudekjole

I vores udvalg finder du korte brudekjoler fra House of Mooshki. Det engelske brand er kendt for deres vintage-inspirerede brudekjoler, som i årtier har varmet brudehjerter over hele kloden. Synes du også, at stilen i 50érne og de tidlige 60ér var helt fantastisk, så kan vi hjælpe dig med det perfekte look til dit bryllup. Kongsgaard Bridal er som noget særligt eneforhandler af disse eksklusive korte brudekjoler i Danmark. Se flere kjoler fra House of Mooshki her!

En dag i selvforkælelsens navn

Det skal være en helt særlig oplevelse at prøve brudekjoler. Brudekjolen er en vigtig del af brylluppet, og det er vigtigt, at bruden er iført en brudekjole, som hun elsker, og som hun føler sig godt tilpas i. Vi sørger derfor for, at brudekjole-prøvningen er helt speciel, og at du har god tid og ro til at finde drømmekjolen.

Skal dagen være ekstravagant, tilbyder vi også at servere små lækre tapas lækkerier og champagne til dig og dit selskab. Læs mere om brudekjole-prøvninger her!

En verden af kjoler

Harrow Gate i North Yorkshire, White Gallery i London, Barcelona Bridal Week og The Bridal Road Show i Dublin. Vi tager rundt i verden for at finde de mest unikke korte brudekjoler, som vi tager med hjem til vores showroom. Kræver din drømmekjole en ekstra tilpasning, så henviser Kongsgaard Bridal til vores faste samarbejdspartnere Lise Oxvang og Frederiksberg Skrædderi, som begge er super skarpe at tilrette brudekjoler.

Ønsker du at bære slør til din korte brudekjole? Find inspiration til dit slør her!

Kort brudekjole? Kontakt Kongsgaard Bridal

Kontakt Kongsgaard Bridal på 70 87 50 71, hvis du ønsker at bestille tid til brudekjole-prøvning, eller hvis du har en forespørgsel på en kort brudekjole. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os