Kort brudekjole

Enestående korte brudekjoler

Drømmer du om en kort brudekjole til den store dag? En kort brudekjole kan sagtens både være praktisk og smuk på samme tid. Hos Kongsgaard Bridal finder du et stort udvalg af smukke korte brudekjoler med blandt andet blonder, balskørt og tyl.

Korte brudekjoler til enhver smag

Vi har korte brudekjoler fra flere forskellige brands, som passer til enhver stil og enhver smag. Vi kan tilpasse kjolerne helt efter dine mål og ønsker, så du får netop den korte brudekjole, du drømmer om. Flere af vores brudekjoler fås både i lange og korte modeller, og du er derfor helt sikker på at finde en kort brudekjole, der passer til lige netop din stil.

Skal vi hjælpe dig med at finde en kort brudekjole, der lever op til alle dine drømme? Så kontakt os.

Kort brudekjole fra House of Mooshki

I vores udvalg finder du blandt andet korte brudekjoler fra brandet House of Mooshki. Det engelske brand er kendt for deres vintage-inspirerede brudekjoler, som i årtier har varmet brudehjerter over hele kloden. Synes du også, at stilen i 50’erne og de tidlige 60’ere var helt fantastisk, så kan vi hjælpe dig med det perfekte look til dit bryllup. Kongsgaard Bridal er som noget særligt eneforhandler af disse eksklusive korte brudekjoler i Danmark. Se flere kjoler fra House of Mooshki

Se også vores andre vintage brudekjoler, og lad dig inspirere af romantikken fra tidligere årtier.

En dag i selvforkælelsens navn – prøv brudekjoler hos Kongsgaard Bridal

Det skal være en helt særlig oplevelse at prøve brudekjoler. Brudekjolen er en vigtig del af brylluppet, og det er vigtigt, at du er iført en brudekjole, som du elsker, og som du føler dig godt tilpas i. Vi sørger derfor for, at brudekjole-prøvningen er helt speciel, og at du har god tid og ro til at finde drømmekjolen.

Skal dagen være ekstravagant, tilbyder vi også at servere små, lækre tapas og champagne til dig og dit selskab. Læs mere om brudekjole-prøvning.

En verden af kjoler

Harrow Gate i North Yorkshire, White Gallery i London, Barcelona Bridal Week og The Bridal Road Show i Dublin. Vi tager rundt i verden for at finde de mest unikke korte brudekjoler, som vi tager med hjem til vores showroom. Kræver din drømmekjole en ekstra tilpasning, så henviser Kongsgaard Bridal til vores faste samarbejdspartnere, Lise Oxvang og Frederiksberg Skrædderi, som begge er super skarpe til at tilrette brudekjoler.

Kontakt os og find en kort brudekjole, der passer til lige netop dig

Kontakt Kongsgaard Bridal27 52 82 03, hvis du ønsker at bestille tid til brudekjole-prøvning, eller hvis du har en forespørgsel på en kort brudekjole.

Designer brudekjoler i Midtjylland

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os