Kort brudekjole

Enestående korte brudekjoler

Drømmer du om en smuk kort brudekjole til din store dag? Hos Kongsgaard Bridal finder du et omfattende udvalg af pragtfulde korte brudekjoler, der kombinerer både praktisk funktionalitet og elegance. Vores udvalg inkluderer kort brudekjoler med fortryllende blonder, luftige balskørte og yndefuld tyl.

Korte brudekjoler for enhver smag

Vi præsenterer et sortiment af korte brudekjoler fra forskellige brands, der kan tilfredsstille en bred vifte af stilarter og præferencer. Vores team er dedikeret til at tilpasse disse kjoler efter dine mål og ønsker, så du får en kort brudekjole, der er skræddersyet til dine drømme. Flere af vores brudekjoler er tilgængelige både i lange og korte varianter, hvilket giver dig muligheden for at finde den perfekte korte brudekjole, der passer nøjagtigt til din personlige stil.

Lad os hjælpe dig med at finde den ideelle kort brudekjole, der vil opfylde alle dine drømme. Kontakt os i dag, og lad os sammen skabe din drømmebrudekjole.

Kort brudekjole fra House of Mooshki

I vores udvalg finder du blandt andet korte brudekjoler fra brandet House of Mooshki. Det engelske brand er kendt for deres vintage-inspirerede brudekjoler, som i årtier har varmet brudehjerter over hele kloden. Synes du også, at stilen i 50’erne og de tidlige 60’ere var helt fantastisk, så kan vi hjælpe dig med det perfekte look til dit bryllup. Kongsgaard Bridal er som noget særligt eneforhandler af disse eksklusive korte brudekjoler i Danmark. Se flere kjoler fra House of Mooshki

Se også vores andre vintage brudekjoler, og lad dig inspirere af romantikken fra tidligere årtier.

En dag i selvforkælelsens navn – prøv brudekjoler hos Kongsgaard Bridal

Det skal være en helt særlig oplevelse at prøve brudekjoler. Brudekjolen er en vigtig del af brylluppet, og det er vigtigt, at du er iført en brudekjole, som du elsker, og som du føler dig godt tilpas i. Vi sørger derfor for, at brudekjole-prøvningen er helt speciel, og at du har god tid og ro til at finde drømmekjolen.

Skal dagen være ekstravagant, tilbyder vi også at servere små, lækre tapas og champagne til dig og dit selskab. Læs mere om brudekjole-prøvning.

En verden af kjoler

Harrow Gate i North Yorkshire, White Gallery i London, Barcelona Bridal Week og The Bridal Road Show i Dublin. Vi tager rundt i verden for at finde de mest unikke korte brudekjoler, som vi tager med hjem til vores showroom. Kræver din drømmekjole en ekstra tilpasning, så henviser Kongsgaard Bridal til vores faste samarbejdspartnere, Lise Oxvang og Frederiksberg Skrædderi, som begge er super skarpe til at tilrette brudekjoler.

Kontakt os og find en kort brudekjole, der passer til lige netop dig

Kontakt Kongsgaard Bridal27 52 82 03, hvis du ønsker at bestille tid til brudekjole-prøvning, eller hvis du har en forespørgsel på en kort brudekjole.

Designer brudekjoler i Midtjylland

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os