Kjolertyper

Smukke og eksklusive brudekjoler nær Horsens

Nærmer den store dag sig? Og er du begyndt at lede efter drømmekjolen til den store dag? Hos Kongsgaard Bridal har vi et stort udvalg af eksklusive brudekjoler nær Horsens. Her finder du noget for enhver smag og ethvert budget, og det er vores ypperste opgave at finde dén kjole, som understreger din personlige stil, og som du føler dig bedst tilpas i. Alle vores kjoler er nøje udvalgte fra de mest anerkendte mærker og producenter, så du kan være sikker på at finde det ypperste inden for bridal couture hos Kongsgaard Bridal.

Stort udvalg af brudekjoler i Horsens – Vi rejser verden rundt

Når du sætter jagten ind på at finde den perfekte brudekjole, så behøver du faktisk kun at komme ét sted. Vi har nemlig samlet et eksklusivt udvalg af smukke brudekjoler nær Horsens. Vi rejser verden rundt for at finde de smukkeste kjoler, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og vores høje standarter. Maggie Sottero, Sottero & Midgley, Grace Philips og Mooshki. Vi har dem alle sammen.

Vi besøger blandt andet White Gallery i London, Harrow Gate i North Yorkshire, Barcelona Bridal Week og The Bridal Road Show i Dublin. Vi er med andre ord der, hvor tidens mest ikoniske og uforglemmelige brudekjoler bliver vist frem. Og vi gør os stor umage med at udvælge hver enkelt kjole, som vi tager med hjem til vores brudeshowroom.

Gør prøvningen til en oplevelse – Brudekjoler nær Horsens, Silkeborg & Herning

Hos Kongsgaard Bridal går vi meget op i at give dig en personlig betjening, så vi har det bedste grundlag at arbejde ud fra, når vi skal finde den helt rigtige kjole til netop dig. Derfor tilbyder vi også et helt unikt koncept, hvor prøvningen bliver til en oplevelse i forkælelsens tegn. Her tilbyder vi forskellige pakker, hvor både brud, brudepiger og veninder er garanteret en hyggelig og uforglemmelig dag. Du kan se vores forskellige prøvepakker her.

Brudekjoler nær Silkeborg, brudekjoler nær Horsens eller brudekjoler nær Herning? Butikken ligger centralt i Give, så der er nem adgang fra hele Øst- og Midtjylland.

Vi har kjolen til dig – Brudekjoler nær Horsens, Østjylland

Oplev vores smukke brudekjoler i Østjylland hos Krongsgaard Bridal – Her tager vi os tiden til dig. Ring til os på +45 27 52 82 03 og bestil tid til en prøvning.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os