Brudekjoler i Jylland

Se vores mange forskellige typer brudekjoler i vores showroom i Midtjylland

Nærmer den store dag sig? Og er du begyndt at lede efter drømmekjolen til den store dag? Hos Kongsgaard Bridal har vi et stort udvalg af eksklusive brudekjoler i vores showroom i Give. Vores placering i Midtjylland gør det let for dig som kommende brud at prøve vores brudekjoler, uanset hvor i Jylland du kommer fra.

Smukke og eksklusive brudekjoler til enhver smag

Her finder du noget for enhver smag og ethvert budget, og det er vores ypperste opgave at finde dén kjole, som understreger din personlige stil, og som du føler dig bedst tilpas i. Alle vores kjoler er nøje udvalgte fra de mest anerkendte mærker og producenter, så du kan være sikker på at finde det ypperste inden for bridal couture hos Kongsgaard Bridal.

I vores showroom i Give i Midtjylland finder du bl.a.:

Og mange flere. Ja vi har endda også alternativer, hvis du ikke er til kjoler.

Stort udvalg af brudekjoler i Jylland  – Vi rejser verden rundt

Når du sætter jagten ind på at finde den perfekte brudekjole, så behøver du faktisk kun at komme ét sted. Vi har nemlig samlet et eksklusivt udvalg af smukke brudekjoler. Vi rejser verden rundt for at finde de smukkeste kjoler, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og vores høje standarter.

Grundig udvælgelse af kjoler fra internationale mærker

Hos Kongsgaard Bridal finder du mange af de eksklusive mærker indenfor brudekjoler:

  • Maggie Sottero,
  • Sottero & Midgley
  • Grace Philips
  • Mooshki

Vi har dem alle sammen.

Og når vi rejser ud og finder kjoler til vores showroom, besøger vi blandt andet White Gallery i London, Harrow Gate i North Yorkshire, Barcelona Bridal Week og The Bridal Road Show i Dublin. Vi er med andre ord der, hvor tidens mest ikoniske og uforglemmelige brudekjoler bliver vist frem. Og vi gør os stor umage med at udvælge hver enkelt kjole, som vi tager med hjem til vores brudeshowroom i Midtjylland.

Gør prøvningen til en oplevelse

Hos Kongsgaard Bridal i Jylland går vi meget op i at give dig en personlig betjening, så vi har det bedste grundlag at arbejde ud fra, når vi skal finde den helt rigtige kjole til netop dig. Derfor tilbyder vi også et helt unikt koncept, hvor prøvningen bliver til en oplevelse i forkælelsens tegn.

Her tilbyder vi forskellige pakker, hvor både brud, brudepiger og veninder er garanteret en hyggelig og uforglemmelig dag. Se vores forskellige prøvepakker. Butikken ligger centralt i Give, så der er nem adgang til at prøve vores brudekjoler fra hele Jylland.

Søger du brudekjoler i Jylland, så har vi kjolen til dig

Oplev vores smukke brudekjoler hos Kongsgaard Bridal i Give i Midtjylland. Her tager vi os tiden til dig. Kontakt os på telefon +45 27 52 82 03 og bestil tid til en prøvning.

Kongsgaard Bridals brudekjoler i Jylland
Brudesuit og brudekjoler i Midtjylland

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os