Galla

Gallakjoler i Give, Jylland – Terani Couture

Glitter, balskørt og dyb ryg. Gallakjoler kan være både raffinerede og udfordrende. Hos Kongsgaard Bridal har vi et unikt udvalg af gallakjoler i Give, Jylland. Vi har været verden rundt for at finde de mest prangende kjoler, som kan bruges til både det eksklusive bryllup og det fine middagsselskab.

Se udvalget fra Terani Couture på deres officielle website her

Catwalk og runway shows

I vores sortiment finder du Terani Couture – et modebrand som så dagens lys i New York i 1990, og som nu er repræsenteret på catwalks rundt omkring i verden – både i Los Angeles, New York og til den verdenskendte modeuge i Milano. Terani Couture er inspireret af tidens store designere, og kjolerne fås både som aftenkjoler, cocktailkjoler, brudekjoler og kjoler til galla.

Har du forelsket dig i en Terani Couture kjole i et modemagasin, som vi ikke har liggende i vores showroom, kan vi bestille kjolen hjem til dig.

Couture kjoler som skabt til din krop

Couture stammer fra ordene ’haute couture’ som er fransk og betyder ’høj syning’ eller ’skrædderkunst’. Begrebet dækker over en unik kollektion og en dyb fortrolighed med skrædderkunsten, hvor tøjkollektionen er syet efter personlige mål. Vælger du en Terani Couture, kan du derfor være sikker på at få en unik kjole, der sidder som skabt til din krop.

Maggie Sottero – æstetik og ynde

Hos Kongsgaard Bridal har vi også et stort udvalg af Maggie Sottero kjoler. Ja, vi er faktisk eneforhandler af Maggie Sottero i Danmark. Og det er vi særligt stolte af. Maggie Sottero er nemlig verdenskendte for deres æstetiske smukke kjoler, som er kreeret med moderne romance. Maggie Sottero er i sandhed et luksuriøst håndværk, der bør ses og prøves. Se de mange smukke Maggie Sottero kjoler her!

Gallakjoler i Jylland

Har du spørgsmål til vores kjoler gallakjoler her i Give, er du velkommen til at kontakte os på 70 88 57 33

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os