Brudeslør

Sløret falder smukt ned over brudekjolens ryg, mens bruden langsomt vugger ned ad kirkegulvet. Aldrig har man set noget smukkere. Et brudeslør er en stilfuld tilføjelse til brudekjolen. Det er detaljen og traditionen, der får gæsterne til at smile og gommen til at sukke. Hos Kongsgaard Bridal har vi derfor samlet et unikt udvalg af brudeslør, som kan bruges til at understrege brudens skønhed.

Det perfekte brudeslør

Waltz, Chapel, Cathedral. Et brudeslør kommer i mange stilarter, former og farver. Lange og elegante. Korte og enkle. Med blonder eller i tyl. De kan sættes fast over håret eller under med kam eller bånd. Valget af brudeslør afhænger af dit kjolevalg og din personlige stil. Vi hjælper med at finde det perfekte brudeslør til dig, uanset om du er til slæb, tyl eller blonder.

Hårpynt til brud og brudepiger

Hos Kongsgaard Bridal ved vi, at valg af pyntegenstande fuldender brud og brudepigers udseende. Derfor har vi været verden rundt for at finde det helt rigtige hårpynt. Silkebånd, perler, blomster og hatte. Vores udvalg af hårpynt til brud og brudepiger er stort. Til kjoleprøvningen får du selvfølgelig lov at prøve de mange pyntegenstande, som vi har i vores showroom.

Alle vores brudeslør er nøje udvalgt med vores brudekjoler for øje, og derfor er du sikker på at finde præcis dét brude-hårpynt, som du sukker efter. Læs mere om vores brudekjoler her!

Er I stadig på udkig efter vielsesringe kan vi hos Kongsgaard Bridal klart anbefale, at man dykker ned i Melcher Copenhagens forunderlige univers af smykker. De har både signatursmykker, diamanter og guldringe. Her er I med i designprocessen og helt med til at sætte jeres eget præg på ringene.

Prøvning udover det sædvanlige

En brudekjoleprøvning hos Kongsgaard Bridal er oplevelse udover det sædvanlige. Omgivet af slotsagtige omgivelser kan du lade dig forkæle sammen med dine veninder eller mor, mens vi hjælper dig med at finde brudeslør og drømmebrudekjole. Gør den store dag ekstra speciel med en særligoplevelse, når du skal finde din kjole. Læs mere om Kongsgaard Bridal unikke brudekjoleprøvning her.

Ønsker du at bestille tid til en brudekjoleprøvning? Kontakt Kongsgaard Bridal på 70 87 85 08

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os