Accessories

Brude accessories: Brudeslør, sko og lingeri

Til den perfekte brudekjole hører brudeslør og -sko. Derudover kan du finde classy lingeri og tilbehør til gommen. Hos Kongsgaard Bridal ved vi, at valg af accessories gør brudens look fuldendt. Derfor forhandler vi et stort udvalg af tilbehør, som dog kun sælges i forbindelse med køb af brudekjoler. Dermed sikrer vi, at kjole og tilbehør går op i en højere enhed. Her ser du et lille udpluk af vores store udvalg.

Brudeslør til alle typer af kjoler

Brudeslør eller hårpynt til bruden er et must til brudekjolen. Det er detaljen og traditionen, der giver looket i kirken dét romantiske træk, der får gæsterne til at smile og gommen til at sukke. Brudeslør og hårpynt er nøje udvalgt med vores kjoler for øje, og derfor er du sikker på at finde præcis dét brudeslør eller den hårpynt, som du sukker efter.

Sko til brylluppet

Høje stiletter, bløde ballerinasko eller fornemme flade sko. Vi har et væld af forskellige slags sko at vælge mellem, som passer til kjole, slør eller hårpynt til bruden. Skoene er bestilt hjem og udvalgt ud fra de eksklusive kjoler, der findes i Kongsgaard Bridal’ brudesalon.

Lingeri til bruden

Lingeri er en hel verden for sig selv – især når det skal fungere med din brudekjoles snit. Vi hjælper med at finde det helt rigtige lingeri i forbindelse med dit køb af brudekjole.

Undertøj til gommen

Også gommen bør forkæles på sådan en speciel dag, som bryllupsdagen. Når du køber din brudekjole hos Kongsgaard Bridal, så har du også mulighed for at købe en blød pakke til gommen af brylluppet.

Gør den store dag ekstra speciel med en ekstra speciel oplevelse, når du skal finde din kjole. Læs mere om Kongsgaard Bridal specielle brudeshopping event eller ring for at høre mere på 70 87 50 71

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os